Сторінка 3 – Відгуки - Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerblover
Золото
Опубліковано 12.04.2023
795
0
0
402
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є високоякісним додатком до щоденного харчування, який містить вітамін В6 у формі гідрохлориду піридоксину. Цей продукт має безліч корисних властивостей, таких як підтримка здоров'я нервової системи та ефективне функціонування метаболізму білків та жирів. Крім того, вітамін В6 може підтримувати здоров'я шкіри та допомагати у підтримці імунної системи. Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є простим у використанні продуктом, який можна легко включити до щоденного раціону. Цей продукт містить велику кількість вітаміну В6, що дозволяє досягти максимального ефекту. Він не містить ГМО та інших шкідливих добавок, що робить його безпечним для здоров'я. У загальному, Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є відмінним додатком до раціону для людей, які бажають підтримувати своє здоров'я

Yaso4ka
Золото
Опубліковано 27.03.2023
493
2
1
59
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Відіграє важливу роль в обміні речовин, необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи, бере участь у синтезі нейромедіаторів. У фосфорильованій формі забезпечує процеси декарбоксилювання, переамінування, дезамінування амінокислот, бере участь у синтезі білка, ферментів, гемоглобіну, простагландинів, обміні серотоніну, катехоламінів, глутамінової кислоти, ГАМК, гістамі-ну, поліпшує використання ненасичених жирних кислот, знижує рівень холестерину і ліпідів у крові, поліпшує скоротність міокарда, сприяє перетворенню фолієвої кислоти в її активну форму, стимулює гемопоез. При атеросклерозі вітамін В6 поліпшує ліпідний обмін. Піридоксин при атеросклерозі і цукровому діабеті знижує вміст глікозильованого гемоглобіну, крім того, піридоксин діє як діуретик: допомагає знижувати підвищений артеріальний тиск. Встановлено, що піридоксин позитивно впливає на вироблення норепінефрину і серотоніну, підвищуючи їхню продукцію при депресіях, що пов’язано з його участю як кофактора дофа-декарбоксилази в процесі синтезу катехоламінів. Піридоксин може подовжувати час згортання та інгібувати агрегацію тромбоцитів, що пояснюється зв’язуванням піридоксальфосфату з фібриногеном і зі специфічними аміногрупами на поверхні тромбоцитів.

BeautyLana
Золото
Опубліковано 14.03.2023
369
11
0
30
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є високоякісним додатком до щоденного харчування, який містить вітамін В6 у формі гідрохлориду піридоксину. Цей продукт має безліч корисних властивостей, таких як підтримка здоров'я нервової системи та ефективне функціонування метаболізму білків та жирів. Крім того, вітамін В6 може підтримувати здоров'я шкіри та допомагати у підтримці імунної системи. Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є простим у використанні продуктом, який можна легко включити до щоденного раціону. Цей продукт містить велику кількість вітаміну В6, що дозволяє досягти максимального ефекту. Він не містить ГМО та інших шкідливих добавок, що робить його безпечним для здоров'я. У загальному, Natural Factors, Вітамін B6, гідрохлорид піридоксину, 100 мг, 90 таблеток є відмінним додатком до раціону для людей, які бажають підтримувати своє здоров'я. Цей продукт має безліч корисних властивостей, які можуть бути корисними для нервової системи, метаболізму та імунної системи. Крім того, він є простим у використанні та не містить шкідливих добавок, що робить його безпечним для здоров'я.